Monopoly Hotels: gratis game voor op je iPhone
Redactie

EA Mobile heeft de nieuwe game Monopoly Hotels ontwikkeld, die je gratis kunt downloaden op je iPhone. Rijk worden is nu niet meer ver weg. In dit spel ben jij de vastgoedmagnaat, die de meest luxe hotels gaat bouwen.

Bouw je eigen luxe hotel

Mr. Monopoly leidt je door de game op je iPhone heen. Jij bent de vastgoedmagnaat, die hotels bouwt en allerlei luxe voorzieningen creëert. Met meer luxe kun je namelijk nog meer hotelgasten aantrekken. En dat levert geld op. Elke kamer in het hotel beschikt over een origineel thema. Je komt er allerlei personages tegen en ook zeer speciale gasten.

 

Wat kun je allemaal bereiken?

Je kunt het geld uit de lucht laten vallen en rijk worden. Maar dan moet je wel de controle over je bezittingen houden. Zo moet je de nutsvoorzieningen goed laten werken om de gasten tevreden te houden. De lampen kun je bijvoorbeeld laten branden met behulp van de Electric Company.

Koop ook dierentuinen en attractieparken

Heb je genoeg hotels en kamers ingericht? Dan kun je verder gaan met het uitbreiden van je bezit. Koop een dierentuin of attractiepark, waar je natuurlijk de gasten uit je hotel naar toe laat gaan.

De game Monopoly Hotels is gratis voor op je iPhone. Maar als je wilt, heb je de mogelijkheid om in-app munten tegen betaling aan te schaffen om nog sneller je doel te bereiken.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.