Schietgame Modern Combat 5 nu gratis te downloaden
Gijs Ettes
Modern Combat 5

Modern Combat 5

Gratis

De fraaie shooter Modern Combat 5 is voortaan gratis te downloaden in de App Store. Ontwikkelaar Gameloft heeft het spel free-to-play gemaakt, waar het voorheen een kleine 6 euro kostte.

Modern Combat 5 wordt freemium

Modern Combat 5 downloaden kan vanaf nu dus gratis, maar het spel heeft er wel wat beperkingen bij gekregen. Zo is er nu een energiemetertje dat bepaalt hoeveel missies je maximaal kunt spelen, alvorens je moet wachten. Ook zijn er meer in-app aankopen aan de game toegevoegd. Gamers die eerder voor Modern Combat 5 hebben betaald, kunnen ongelimiteerd spelen en krijgen een Veteran-status, 200 credits en wat ‘kleinere goodies’.

De update voor het spel introduceert ook ondersteuning voor fysieke controllers als de Logitech Powershell en Moga Ace Power. Een fijne toevoeging, want een controller werkt nu eenmaal fijner dan touchknoppen voor het spelen van een shooter. Ook is er een nieuwe hulpklasse toegevoegd en nieuwe wapens, maskers, vaardigheden, logo’s en killgebaren. Tot slot is er een multiplayermodus ‘Zone Control’ speelbaar, waarin je gebieden moet veroveren en verdedigen voor de hoogste score.

Modern Combat 5 downloaden

Via de link hieronder kun je Modern Combat 5 downloaden. Het spel vereist 759MB aan vrije opslagruimte en iOS 7 of nieuwer.

Modern Combat 5

Gameloft

10 (46 reviews)
Gratis via App Store

Modern Combat 5
Modern Combat 5
Modern Combat 5
Modern Combat 5
Modern Combat 5

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.