Mobnotes, zie waar je vrienden zijn

Redactie
15 augustus 2009, 23:02
1 min leestijd
Mobnotes, zie waar je vrienden zijn

Met de nieuwe gps functie in OS 3.0 kunnen ontwikkelaars leuke functies toevoegen aan hun applicaties. Dat blijkt wel uit de applicatie “Mobnotes”.

Met Mobnotes kan je zien waar je vrienden zijn (als ze een iPhone hebben) en welke andere mensen in je buurt die applicatie ook gebruiken. Een soort gelijke applicatie was er al, genaamd HeyWAY? (Hey Were Are You?). Deze heeft echter niet zulke uitgebreide functies als Mobnotes.

Met Mobnotes kan je zien waar je vrienden uithangen en ze opzoeken. Er staat hoe ver ze van je verwijderd zijn en je kan je eigen locatie opzoeken. Zo kan je aan de hand van de kaart handig lopen naar de gewenste persoon.

Wil je nieuwe mensen leren kennen, dan kan je op “people” drukken. Er komen personen op de kaart die in de buurt zijn en de applicatie ook gebruiken.
Via messages kan je bijvoorbeeld met die personen communiceren en een afspraak maken.

Lees verder na de advertentie.

Het is erg apart als je de applicatie gebruikt, niet iedereen heeft er behoefte aan dat andere mensen weten waar je precies bent.
Wil je graag andere mensen met een iPhone leren kennen (die toevallig de applicatie ook hebben) of wil je voor de gein eens gaan kijken wie er in je buurt die applicatie gebruikt kan je het gewoon downloaden. De applicatie is gratis en je kan hem makkelijk van je iPhone verwijderen.

Mobnotes
Categorie: Gratis
Spotlights: App Store, Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's