Mixel for iPhone app voor unieke fotocollages
Redactie

De Mixel for iPhone app is afgelopen vrijdag gelanceerd en biedt de mogelijkheid om unieke fotocollages te maken. Je hoeft er zelf weinig aan te doen, want de applicatie zal op geautomatiseerde wijze collages maken. De tijd van knip- en plakwerk is daarmee voorbij.

Mixel

De Mixel app heeft veel meer te bieden dan alleen een lijstje om een foto op je iPhone te plaatsen. Je selecteert zelf een aantal foto’s, waarna de app een eerste opstelling van de foto’s in een collage zal weergeven. Vervolgens kun je wijzigingen in de compositie aanbrengen met de Shuffle knop. Deze vind je onderin het midden. Links daarvan vind je de Style knop. Daarmee kun je de omlijsting veranderen net als de kleuren van de foto’s. Kies bijvoorbeeld voor het thema met een witte strakke rand om de foto of voor een gezellige tafelopstelling, waar je de foto’s door elkaar ziet liggen. Bij elke opstelling heb je de mogelijkheid de foto’s qua formaat aan te passen en met elkaar te wisselen.

Sociaal netwerk

De Mixel for iPhone app biedt naast een geautomatiseerd systeem voor het maken van fotocollages nog meer. Het is namelijk ook een sociaal netwerk. De collages zijn dan ook zichtbaar voor vrienden in de app. Je vrienden kun je collage ‘liken’ en een reactie achterlaten. Verder kun je de collages delen via onder meer Facebook, Instagram en Twitter.

De app Mixel for iPhone is gratis beschikbaar in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.