Geweldige platformer Miss Claire Garden krijgt na drie jaar update
Wouter Nijsen

In de categorie ‘beter laat dan nooit’: de geweldige platformer Miss Claire Garden heeft drie jaar na de lancering een belangrijke breedbeeld-ondersteuning gekregen. De omvangrijke update voegt verder ondersteuning toe voor de iPad, optimaliseert de game voor iOS 7 en voegt achievements voor Game Center toe.

Miss Claire Garden zag in januari 2011 het levenslicht in de App Store. De platformer doet sterk aan enkele Super Mario-games en ook de vijanden lijken zo uit het kasteel van Bowser overgelopen te zijn. Net als de Italiaanse loodgieter kunnen de jongen en het meisje in deze platformer de poppetjes oppakken en hard wegsmijten. Wanneer je je een weg baant door de vele met vijanden gevulde werelden, wordt duidelijk dat Miss Claire Garden een 2D-platformer in hart en nieren is.

In de iOS-game kun je rennen, springen en allerlei dingen verzamelen, zoals power-ups en verborgen schatten. Tussendoor moet je waken voor bewegende objecten die gaandeweg je pad kruisen en uiteindelijk ook voor uitdagende eindbazen.

In total bevat Miss Claire Garden dertig uiteenlopende levels, waaronder Watermelon Jungle, Vanilla Mountain, het mysterieuze Owl Forest en Wizards Tower. Door de optimalisatie voor 4 inch-schermen ziet Miss Claire Garden er mooier uit dan ooit tevoren.

Miss Claire Garden

Chris Neveu

€ 3,49 via App Store

Miss Claire Garden
Miss Claire Garden
Miss Claire Garden
Miss Claire Garden
Miss Claire Garden

→ Bekijk ook ons overzicht met de beste iPhone games!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.