Ministerie van Veiligheid en Justitie lanceert app voor iPhone
Redactie

Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft op 12 december een eigen app voor de iPhone gelanceerd. Daarin wordt niet alleen nieuws gebundeld, maar kunnen er ook antwoorden worden gevonden op de meest gestelde vragen.

Belangrijke thema’s

De applicatie Min. VenJe geeft toegang tot een uitgebreide bron van informatie over de meest uiteenlopende thema’s die voor burgers van belang kunnen zijn. Zo kan er onder meer antwoord worden verkregen op vragen op het gebied van scheiden, identificatieplicht, trouwen en geregistreerd partnerschap. Ook handig is de informatie over de hoogte van de boetes die in de app wordt gegeven over de meest voorkomende boetes in het verkeer. Verder vind je in een handig overzicht berichten in de sociale media van onder meer de politie, openbaar ministerie en Meld Misdaad Anoniem.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van veiligheid en justitie van het ministerie vind je in de app . Zo wordt het nieuws van verschillende organisaties gebundeld variërend van de Raad voor de Kinderbescherming tot het ministerie van Veiligheid en Justitie en van de Dienst Justiële Inrichtingen tot het Nederlands Forensisch Instituut. Je kunt de app ook gebruiken om op zoek te gaan naar een van meer dan duizend adressen van onder meer rechtbanken, politiebureaus en meldpunten.

Download de app Min. VenJ gratis op je iPhone.

Min. JenV

Rijksoverheid

Gratis via App Store
Min. JenV
Min. JenV
Min. JenV
Min. JenV
Min. JenV

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.