Minigore biedt excuses aan voor score bug

Redactie
14 april 2010, 9:21
1 min leestijd
Minigore biedt excuses aan voor score bug

Een week gelden meldde Mountain Sheep dat je niet moest updaten naar de Paas versie van het spel. Er zou namelijk een bug in de game zitten die alle highscores, kills en vrijgespeeld/gekocht poppetjes verwijderde. Mountain Sheep is op het moment hard bezig om een goede versie van Minigore in de App Store te zetten maar er hebben al mensen geupdate. Diegenen die geupdate hebben zijn waarschijnlijk alles kwijt. Bij mij waren alleen de highscores kwijt en was de rest er nog. Omdat sommigen niets meer hadden komen de makers van Minigore met een oplossing en een goedmakertje.

Eerst hebben ze twee oplossingen te melden. Als je betaalde poppetjes terug wilt kan je ze gewoon opnieuw aanschaffen. Als je het met hetzelfde iTunes account doet zal het je geen geld kosten en heb je de betaalde poppetjes gratis. De kills en de highscores kunnen ze helaas niet terughalen. Via OpenFeint kan je de gratis poppetjes wel terughalen aangezien je daar een achievement voor hebt gekregen. Als je OpenFeint niet aan hebt staan is er ook geen mogelijk om deze poppetjes terug te halen.

Aan de mensen die geupdate hebben en dus dingen kwijt zijn geeft Mountain Sheep 100.000 kills. Hiermee kan je dus het op een na hoogste poppetje al vrijspelen.

Minigore - GameClub

GameClub

Gratis via App Store

Bron: Minigore

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's