Nu gratis te downloaden: Mini Ninjas voor de iPhone en iPad
Gijs Ettes

Mini Ninjas is de gratis App van de Week in de App Store. In de endless runner bestuur je een kleine ninja en moet je obstakels ontwijken en alle samoerai die op je pad komen, een kopje kleiner maken.

De komende week is het mogelijk om Mini Ninja’s gratis te downloaden in de App Store. De game kostte voorheen nog 89 cent. In de game kruip je in de huid van de kleine Hiro en gebruik je je wapens en vaardigheden om je ninjavrienden te redden en gestolen artefacten terug te vinden. In Mini Ninjas staat springen, zwaardvechten en objecten verzamelen centraal, net als het behalen van een topscore. Deze kun je vervolgens delen en vergelijken met je vrienden via Facebook.

Daarnaast kun je de dojo bezoeken om Hiro en de andere speelbare personages te voorzien van nieuwe vermommingen en betere wapens. Door gevangen dieren te redden, krijg je speciale vaardigheden die je kunt inzetten om verder te komen in je strijd tegen de samoerai.

Mini Ninjas downloaden

Via onderstaande link kun je tot en met 27 februari Mini Ninjas gratis downloaden. De game is een kleine 40MB groot en vereist iOS 5.1 of hoger.

Mini Ninjas

SQUARE ENIX INC

8,0 (9 reviews)
Gratis via App Store

Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas
Mini Ninjas

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.