Minesweeper Classic: Mijnenveger op de iPhone

Redactie
2 oktober 2009, 22:14
1 min leestijd
Minesweeper Classic: Mijnenveger op de iPhone

Mijnenveger is een klein puzzelspelletje dat op elke Windows-computer wordt meegeleverd door Microsoft. Het is de bedoeling dat je door een aantal slimme klikken erachter komt waar de mijnen verstopt zitten. Als je weet waar de mijnen verstopt zitten, kan je deze markeren met vlaggetjes. Dit spel is al vaak te vinden in de App Store, maar Minesweeper Classis lijkt het meest op de Windows-versie van dit spel.

Het spel heeft een goede gameplay. Met vingertikken kan je verborgen velden openen. Op deze plaats komt waarschijnlijk een cijfer te staan. Dit cijfer geeft aan hoeveel mijnen er verborgen zijn in de vakjes rondom dit cijfer. Als je een mijn denkt gevonden te hebben kan je deze markeren door lang op dit vakje te tikken. Er zal een vlaggetje verschijnen in dit vakje. Als je alle mijnen gevonden hebt, heb je gewonnen.

Je kan het spel het best spelen als je de betaalde versie hebt, maar er is ook een gratis versie van dit spel waar we al eerder kort over geschreven hebben. Het grote nadeel van de gratis versie is de vertoning van advertenties. Hierdoor word je beeld verkleind, en dat verpest het spel. Je hebt voor dit spel namelijk je hele scherm nodig.

Minesweeper Classic is te downloaden voor 79 cent.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's