Update Minecraft Pocket Edition voegt Redstone toe
Erwin Vogelaar
Minecraft

Minecraft

€ 7,99

Onze score

8

Minecraft Pocket Edition heeft een flinke update gekregen. Het is nu ook in de mobiele versie van Minecraft mogelijk om Redstone te gebruiken.

Minecraft Pocket Edition Redstone

Minecraft Pocket Edition is een uitgebreide mobiele versie van de populaire game Minecraft, maar loopt toch altijd net wat achter op de pc-versie. Dat verschil is nu weer een stukje kleiner gemaakt door de toevoeging van Redstone in een update. Minecraft-spelers zullen direct snappen waarom dit een belangrijke stap is voor de app.

minecraft pocket edition redstone

Redstone is namelijk een essentieel bouwmiddel in Minecraft. In de game kun je zelf de wereld vormgeven door alles te bouwen wat je fantasie kan bedenken. Om die bouwsels slimmer te maken, is Redstone nodig. Door bijvoorbeeld een drukplaat via Redstone te verbinden met een deur, gaat de deur open als iemand op de plaat gaat staan. Zo zijn er allerlei manieren om creatief aan de slag te gaan met dit materiaal.

Nog niet alle mogelijkheden voor Redstone zijn aan de app toegevoegd, maar de makers beloven dat dit in de nabije toekomst zeker nog gaat gebeuren. Andere toevoegingen van de update zijn woestijntempels, nieuwe deuren, snellere boten, konijnen en allerlei kleinere verbeteringen.

Minecraft: Pocket Edition downloaden

Minecraft: Pocket Edition kost 6,99 euro in de App Store. De app vraagt om 26,4MB aan vrije opslagruimte. Downloaden kan door op onderstaande link te klikken.

Minecraft

Mojang

8 (86 reviews)
€ 7,99 via App Store

Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft
Minecraft

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.