Minecraft speel je vanaf vandaag ook op de Apple TV

Lars Paijmans
19 december 2016, 16:43
1 min leestijd
Minecraft speel je vanaf vandaag ook op de Apple TV
Minecraft

Minecraft

€ 7,99

Reviewscore

7

Apple TV-eigenaren krijgen vandaag een leuke verrassing: Minecraft maakt vandaag de overstap van de iPhone en iPad naar de Apple TV. Zo kun je jouw indrukwekkende bouwwerken ook op het grote scherm van je tv bewonderen en laten zien aan je vrienden. Hier lees je alles over de Minecraft Apple TV app.

De Ender Update brengt Minecraft Pocket Edition eindelijk naar versie 1.0 van de app. Naast een hoop kleinere verbeteringen, is de komst van de Minecraft Apple TV app echter met afstand de belangrijkste Minecraft-nieuws.

Lees verder na de advertentie.

Minecraft Apple TV

De update wordt op het moment van schrijven wereldwijd geleidelijk uitgerold. Het kan dus even duren voordat hij ook bij jou verschijnt. Om het wachten wat makkelijker te maken heeft Mojang twee previewvideo’s online gezet waarin je precies kunt zien wat er allemaal nieuw is. Zo kun je eindelijk de strijd aangaan met de Ender Dragon, het monster dat gezien wordt als de ‘eindbaas’ van Minecraft. Ook komt het Festive Mash-Up Pack beschikbaar, waarmee je jouw Minecraft-wereld klaarstoomt voor de feestdagen.

Minecraft Apple TV app

De Minecraft Apple TV-app komt ook later vandaag beschikbaar voor €19,99. Als tijdelijke bonus krijg je voor dit bedrag alle zeven uitbreidingen er gratis bij. Zo krijg je direct een berg met outfits voor je personage. Let wel dat het hier dus om een losse aankoop gaat, en je het spel dus niet gratis kunt downloaden als je de Pocket Edition hebt. Houd de tvOS App Store dus in de gaten als je Minecraft Pocket Edition naast je iPhone, iPad, PlayStation, PC en Xbox ook graag op je Apple TV wil spelen.

Minecraft

Mojang

€ 7,99 via App Store
Bron: Mojang
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu