Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Voer experimenten en trucs uit met de Victor Mids Mindf*ck-app

Rutger Otto
2 april 2017, 13:52
2 min leestijd
Voer experimenten en trucs uit met de Victor Mids Mindf*ck-app
Victor Mids

Victor Mids

Gratis

Reviewscore

8

De populairste app van het moment: de Mindfuck app van Victor Mids. Haal trucs uit bij mensen en leer hoe ze werken.

Lees verder na de advertentie.

Mindf*ck

Illusionist Victor Mids is begonnen met een nieuw seizoen van zijn programma Mindf*ck. Voor het eerst op NPO2 te zien en met succes: naar de eerste aflevering keken ruim 2 miljoen mensen. Er is dit seizoen ook iets nieuws voor de mensen thuis. Zij kunnen namelijk thuis meedoen met een speciale Mindfuck app, die ook naast het programma erg leuk is om te gebruiken.

In het programma Mindf*ck draait het om mindfucks. Ofwel, trucs en experimenten die je voor je ziet gebeuren, maar waarvan je niet begrijpt hoe het werkt. Presentator Victor Mids legt in zijn programma uit hoe sommige trucs werken, maar er blijft genoeg ruimte over om je echt te verbazen over de grote experimenten.

Lees ook ons Victor Mids interview waarin hij vertelt over zijn iPhone

Mindfuck app

In de nieuwe app, die je gratis uit de App Store kunt downloaden, krijg je toegang tot zes experimenten die je kent van tv. De leukste hiervan is misschien wel ‘Mindf*to’. Je maakt een selfie of een foto van iemand anders en het resultaat krijg je op zijn kop te zien. De persoon op het plaatje lijkt je toe te lachen, tot je de afbeelding draait. Je mond en ogen staan omgedraaid en het gezicht oogt ineens duivels.

Een ander experiment is ‘de intuïtie test’. Daarbij worden je vijf kaarten getoond, waarvan jij er één kiest. Die moet je vervolgens op intuïtie proberen weg te swipen als de vijf kaarten na schudden omgekeerd op het scherm staan.

mindfuck app

Uitleg

Van alle experimenten in de app wordt uitgelegd hoe ze werken, door video’s van Victor Mids zelf. Voor alle zes is er een (achteraf) heel logische verklaring. Heb je de trucs allemaal bekeken en gedaan, dan is er daarna niet heel veel meer met de app te doen. Wel leuk is om je iPhone door te geven aan iemand anders om te zien hoe zij voor de gek gehouden worden. Overigens is er ook een experiment wat je met zijn tweeën moet doen. Daar kun je dus wel even mee vooruit.

De app is hieronder te downloaden. Overigens heet de app simpelweg ‘Victor Mids’, anders dan het programma. Dat komt omdat de App Store het woord ‘Mindf*ck’ niet wil publiceren, zelfs niet met een sterretje.

Download Victor Mids in de App Store (gratis)

Victor Mids

AVROTROS

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's