Charmante puzzelgame Mimpi Dreams is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
1 juli 2016, 16:30
2 min leestijd
Charmante puzzelgame Mimpi Dreams is Apples gratis App van de Week
Mimpi Dreams

Mimpi Dreams

€ 1,19

Reviewscore

7

Mimpi Dreams is een prijswinnende iOS-game met een vrolijk hondje in de hoofdrol, die jouw hulp hard nodig heeft om tal van obstakels te overwinnen. Deze week is de game helemaal gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Mimpi Dreams is een week lang gratis

Iedere donderdagavond loont het de moeite om de App Store te bekijken, want op dat moment staat er iedere week weer een nieuwe gratis App van de Week op je te wachten. De komende zeven dagen is Mimpi Dreads aan de beurt, een game die wat ons betreft zeker de moeite waard is.

Mimpi Dreams

Zoals de naam al doet vermoeden draait dit charmante spelletje om Mimpi, een wit hondje dat een doorsnee leven leidt, maar in zijn dromen de gekste dingen beleeft. Zelfs in zijn dromen komt de vrolijke viervoeter echter niet ver zonder jouw hulp.

In zes verschillende werelden is het aan jou om Mimpi van punt A naar B te krijgen, waarbij de nodige obstakels roet in het eten proberen te gooien. Door allerlei elementen van de levels te beïnvloeden creëer je een doorgang voor het hondje, zodat hij (lees: jij) zich aan de volgende uitdaging kan wagen.

De moeite waard

Zo draai je aan een rad om een brug te draaien, breek je bomen door er een paar keer op te tikken en laat je kratten bewegen om zo een trapje voor Mimpi te bouwen. Verwacht geen enorme uitdagingen of moeilijke levels, want de makers van Mimpi Dreams wilden de game toegankelijk genoeg maken zodat iedereen het einde kon halen. Hierdoor is de game ook bij uitstek geschikt voor een wat jonger publiek.

Normaal gesproken kost Mimi Dreams €1,99, maar als Apples gratis App van de Week kun je hem nu voor nop uit de Store plukken. Een aanrader als je nog op zoek was naar een vermakelijke iPhone-game om het weekend mee door te komen.

Mimpi Dreams

Silicon Jelly s.r.o.

€ 1,19 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu