Miljoenenspel applicatie gratis op je iPhone

Redactie
7 december 2012, 7:29
1 min leestijd
Miljoenenspel applicatie gratis op je iPhone

Met ingang van 5 december is de app Miljoenenspel gratis beschikbaar voor je iPhone en kun je niet alleen de trekkingsuitslagen controleren, maar ook loten kopen. Zo kun je elke week kans maken op het winnen van een miljoen euro.

Miljoenenspel

Door mee te doen aan het wekelijkse Miljoenenspel maak je kans op het winnen van een miljoen euro. Dit spel is een onderdeel van de Nederlandse Staatsloterij en in plaats van dat er één persoon een gigantische jackpot wint, wordt de jackpot in prijzen van een miljoen euro verdeeld. Dat betekent dus dat er meer spelers blij kunnen worden gemaakt met het winnen van een grote prijs. De trekking vindt elke zaterdag plaats en uiteraard worden er ook andere hoofdprijzen uitgedeeld van 5.000 euro, 10.000 euro en 100.000 euro. De kans dat je wat wint is groot, want er worden verder nog vele kleine prijzen uitgereikt.

Miljoenenspel applicatie

Met de Miljoenenspel applicatie op je iPhone heb je een aantal handige functies tot je beschikking. Zo kun je met de app op je iPhone losse loten kopen of meteen een abonnement afsluiten om elke week automatisch mee te spelen. Koop je liever een echt lot, dan zie je via de app waar in je omgeving het dichtstbijzijnde verkooppunt zich bevindt.

Lees verder na de advertentie.

De Miljoenenspel app is gratis te downloaden op je iPhone en een lot met kans op een miljoen euro kost maar 5 euro.

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's