MijnSerie+ op je iPhone voor al je favoriete series
Redactie

De applicatie MijnSerie+ geeft op je iPhone alle informatie over je favoriete televisieseries. Ook vind je er recensies, kun je meedoen aan prijsvragen en houd je bij welke afleveringen je nog moet zien en al hebt gezien.

MijnSerie+

De app MijnSerie is de gratis variant van MijnSerie+ en was al lange tijd beschikbaar. De betaalde versie is nieuw en biedt nog meer mogelijkheden dan de gratis variant. Per aflevering van een serie kun je bijvoorbeeld informatie opvragen, zoals een toelichting op wat er te gebeuren staat. Verder vind je er pagina´s over de vaste acteurs van series. Zo ontdek je bijvoorbeeld ook of de acteur in andere series een rol speelt. De app beschikt bovendien over een geïmplementeerde persoonlijke tv-gids.

Overzicht series

De applicatie MijnSeries+ is een aanrader als je veel series volgt. Je kunt namelijk ook een overzicht zien van series die een nieuw seizoen ingaan of die binnenkort voor het eerst vertoond worden. Ook leuk zijn de persoonlijke suggesties voor series, zodat je kennis kunt maken met nieuwe televisieseries. Zo biedt deze app nog veel meer leuke en praktische functies, variërend van het plaatsen van een reactie op een nieuwsbericht of serie tot het bekijken van de kijkcijfers.

De app MijnSerie+ is voor 0,79 euro beschikbaar op je iPhone en biedt het voordeel van meer opties en geen reclame.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.