MijnPakket-app voor iOS geüpdatet met nieuw design
Wouter Nijsen

De handige MijnPakket-app van PostNL is vandaag van een update voorzien die een nieuw design doorvoert. Hierdoor ziet de app er een stuk fraaier uit.

De MijnPakket-app voor iOS

De grootste verandering van de MijnPakket-app is het vernieuwde design, dat frisser en strakker oogt dan voorheen. De nieuwe look van de app kenmerkt zich voornamelijk door de oranje balk bovenin en het gebruik van de kleur wit.

Naast het nieuwe design is er echter vrijwel niets veranderd aan MijnPakket. Wel is de app nog steeds erg handig voor het checken van bezorginformatie van je pakketje. Dit doe je door in de app je postcode en een 3S- of KG-code in te vullen, waarna alle informatie op het scherm verschijnt. Zo weet je precies wanneer je thuis moet zijn om een pakketje ontvangen. Ook handig is de ingebouwde camerafunctie, waarmee je snel een simpel een QR-code kunt inscannen.

Onderaan de app vind je alle ontvangen en verzonden pakketten in een klein overzicht. Bestellingen die je hebt gedaan bij aangesloten webwinkels worden automatisch aan het ‘Naar Mij’ overzicht toegevoegd. Hier heb je echter wel een PostNL-account voor nodig, dat je overigens gemakkelijk vanuit de app zelf aanmaakt.

MijnPakket-app downloaden

De MijnPakket-app van PostNL is gratis via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je iOS 7 of nieuwer en 23,5MB aan vrije opslagruimte nodig.

PostNL

PostNL Holding B.V.

9 (12439 reviews)
Gratis via App Store

PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.