Mijn Team: gratis voetbal-app om je elftal te managen

29 januari 2014, 16:01
2 min leestijd
Mijn Team: gratis voetbal-app om je elftal te managen

Als teamleider of coach is het soms lastig om je eltal te organiseren en te communiceren met alle spelers. Dankzij de Mijn Team-app heb je een omgeving voor alle communicatie tussen teamleiders, spelers en ouders.

Lees verder na de advertentie.

Alle informatie op één plek met Team Dashboard

Mijn Team iPhone-app

Nadat je je hebt geregistreerd met een e-mailadres kun je in de Mijn Team-app je club selecteren, het desbetreffende team en welke rol (speler, teamleider of ouder) je hebt. Vervolgens kun je de rest van de technische staf en spelers toevoegen. Het Team Dashboard biedt een overzicht met de huidige stand, het programma voor de komende weken en de gespeelde wedstrijden. Ook zie je vanuit het dashboard tweets over jouw team die met de eigen hashtag zijn geplaatst.

Middels de menuknoppen in de app krijg je ook toegang tot de chatfunctie, zodat je gemakkelijk afspraken met spelers kunt maken. Je kunt ook zelf een trainingsprogramma invoeren, de opstelling maken en tactieken delen. Wat de app daarnaast onderscheidt is het feit dat je (oefen)wedstrijden kunt inplannen. Op die manier zijn je spelers altijd op de hoogte, zeker als je ze nog een herinnering stuurt.

Een toekomstige update zal de Mijn Team-app verder voorzien van statistieken, de mogelijkheid om spelersprofielen met foto aan te maken en een aan- en afwezigheidslijst voor trainingen en wedstrijden.

→ Op zoek naar meer? Check ons overzicht met de nieuwste iPhone sport-apps!

Mijn Team voetbal-app downloaden

De Mijn Team-app werd ontwikkeld naar aanleiding van een onderzoek onder vrijwilligers bij amateurvoetbalverenigingen. Daaruit blijkt dat er veel verschillende kanalen (e-mail, telefoon, WhatsApp, Facebook) worden gebruikt om intern zaken af te stemmen.

Ontwikkelaar UNIT4 zag dat er behoefte was aan een app die alle voetbalzaken samenbrengt en ontwikkelde Mijn Team. Deze is gratis te downloaden via onderstaande link, vereist 118MB opslagruimte en iOS 6.0 of nieuwer.

Mijn Team

UNIT4 Software B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Mijn Team
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu