Mijn Regio: fijne regionieuws app voor iPhone
Roel van Hout

Met steeds meer regionale dagbladen die verdwijnen, wordt nieuws uit de buurt moeilijker om aan te komen. Gelukkig is er nu Mijn Regio: een fijne regionieuws app.

Dankzij Mijn Regio ben je voortaan op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw regio. Je kunt echt rekenen op zeer lokaal nieuws, want er doen genoeg omroepen mee: RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Utrecht, Limburg Live, Omroep Flevoland, RTV Noord-Holland, Omroep Zeeland, West, RTV Rijnmond, Omroep Friesland, Omroep Gelderland en RTV Oost.

regionieuws appDe app staat je toe om zelf de mate van lokaliteit in te stellen: je kunt kiezen voor nieuws vanaf 5, 10, 20 en 50 kilometer vanaf je eigen plek.

Mijn Regio laat je regionieuws filteren

Daarnaast is het mogelijk om in de app te filteren op plaats, gemeente en regio. Daarmee kun je dus ook nieuws vanaf een plek waar je op dat moment niet bent, ontvangen. Als je bijvoorbeeld voor langere tijd in Maastricht verblijft, maar ook wil weten wat er in Groningen gebeurt, hou je het met Mijn Regio handig bij.

Op die manier functioneert Mijn Regio eigenlijk als een streekkrant waar je zelf de inhoud van bepaalt. Daarbij hoef je voor zowel de app als de diensten niets te betalen, dus het moge duidelijk zijn dat je deze niet mag missen!

Mijn Regio is nu gratis te downloaden in de App Store!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.