Mijlpaal: Doodle Jump is 5 miljoen keer gedownload

Redactie
27 juni 2010, 14:23
1 min leestijd

Doodle Jump heeft weer eens een mijlpaal bereikt, want het spel is inmiddels 5 miljoen keer gedownload. De game is sinds de lancering al enorm populair. In maart 2010 was er ook een mijlpaal voor dit spel. Toen was het spel namelijk al 3 miljoen keer gedownload. In 3 maanden tijd is het spel dus nog eens 2 miljoen keer gedownload door de iPhone-gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Simpelheid, updates en promotie

De kracht van het spel is de simpelheid. Iedereen begrijpt dit spelletje binnen enkele seconden. De tekenstijl van de ontwikkelaars maakt het spel ook nog eens erg aantrekkelijk voor de gebruikers. Ook de vele updates helpen mee aan het succes van de applicatie. De laatste update bracht bijvoorbeeld het WK naar de applicatie. Dit maakt het geheel nog aantrekkelijker.

Het lijkt alsof applicaties in de App Store geen promotie nodig hebben, maar het tegendeel is waar. Als je niets aan de PR doet, verdwijnt je applicatie tussen de rest van de applicaties. Doodle Jump kom je regelmatig tegen op internet. Het spel was zelfs even te zien tijdens een optreden van Lady Gaga.

Doodle Jump

Lima Sky

€ 0,49 via App Store

Bron: TouchArcade

kooptip

De iPhone 12 tijdelijk tot €300 korting!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Spotlight: App Store