Mijlpaal: Doodle Jump is 5 miljoen keer gedownload

Redactie
27 juni 2010, 14:23
1 min leestijd
Mijlpaal: Doodle Jump is 5 miljoen keer gedownload

Doodle Jump heeft weer eens een mijlpaal bereikt, want het spel is inmiddels 5 miljoen keer gedownload. De game is sinds de lancering al enorm populair. In maart 2010 was er ook een mijlpaal voor dit spel. Toen was het spel namelijk al 3 miljoen keer gedownload. In 3 maanden tijd is het spel dus nog eens 2 miljoen keer gedownload door de iPhone-gebruikers.

Simpelheid, updates en promotie

De kracht van het spel is de simpelheid. Iedereen begrijpt dit spelletje binnen enkele seconden. De tekenstijl van de ontwikkelaars maakt het spel ook nog eens erg aantrekkelijk voor de gebruikers. Ook de vele updates helpen mee aan het succes van de applicatie. De laatste update bracht bijvoorbeeld het WK naar de applicatie. Dit maakt het geheel nog aantrekkelijker.

Het lijkt alsof applicaties in de App Store geen promotie nodig hebben, maar het tegendeel is waar. Als je niets aan de PR doet, verdwijnt je applicatie tussen de rest van de applicaties. Doodle Jump kom je regelmatig tegen op internet. Het spel was zelfs even te zien tijdens een optreden van Lady Gaga.

Lees verder na de advertentie.

Doodle Jump

Lima Sky

€ 0,49 via App Store

Bron: TouchArcade

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's