Mijlpaal: 250.000 applicaties in de App Store

Redactie
28 augustus 2010, 21:58
1 min leestijd
Mijlpaal: 250.000 applicaties in de App Store

Volgens verschillende websites staan er op dit moment meer dan 250.000 applicaties in de App Store. Dit is dus weer een mooie mijlpaal waar Steve Jobs aandacht aan kan besteden tijdens de keynote van 1 september. De teller heeft nog niet op alle App Store-websites de 250.000 aangetikt, maar men verwacht dat de mijlpaal tijdens de keynote in ieder geval bereikt is.

De groei van de App Store

De App Store groeit nog steeds explosief. De online winkel bereikt bijna elke drie maanden wel een indrukwekkende mijlpaal. Een paar maanden geleden kondigde Steve Jobs bijvoorbeeld tijdens een keynote aan dat Apple al meer dan 1 miljard euro uitbetaald heeft aan ontwikkelaars. Dit is het bewijs dat niet alleen Apple profiteert van de groei van de App Store.

Neemt het succes van de App Store af?

Sommige analisten menen dat het succes van de App Store niet lang zal voortduren. Verschillende bedrijven kiezen tegenwoordig namelijk voor web-apps in plaats van echte applicaties. Het voordeel hiervan is dat deze web-apps op verschillende toestellen kunnen worden geopend.

Lees verder na de advertentie.

Bron: CNN

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's