Meter Readings helpt je geld besparen

Redactie
21 oktober 2009, 14:28
1 min leestijd
Meter Readings helpt je geld besparen

Tegenwoordig zie je veel commercials, advertenties en websites over het gebruik van energie. Al deze campagnes proberen je bewust te maken van de milieuproblemen zoals de opwarming van de aarde. Als je energie bespaart, zorg je er niet alleen voor dat het milieu minder aangetast wordt, maar zorg je er ook voor dat je minder geld uitgeeft aan energie. Om precies bij te houden hoeveel energie je verbruikt, kan je de applicatie Meter Readings gebruiken.

In de applicatie Meter Readings kan je dagelijks, wekelijks of maandelijks je meterstanden invoeren. Deze meterstanden worden door de applicatie opgeslagen en verwerkt. Als je de applicatie elke dag gebruikt zie je een grafiek verschijnen. Deze grafiek weergeeft jouw energiegebruik.

Als je in de settings alles naar jouw aanbieder aanpast, kan je ook zien hoeveel geld je per dag besteedt aan energie. Met de simpele formule ‘verbruik in kWh keer prijs per kWh’ rekent de applicatie snel je kosten uit. Deze kosten kan je ook in grafiek laten verschijnen.

Je zou nu kunnen denken dat de applicatie alleen werkt met elektriciteit, maar dit is niet het geval. Standaard zijn er drie meters te gebruiken in de applicatie: Elektriciteit, water en gas. Als je nog een andere meter hebt waarvan je het verbruik wilt weten, kan je door op het plusje te tikken een extra meter toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Meter Readings is voor 79 cent te downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's