Met SimplePlay zet je eenvoudig muziek op je iPhone

De SimplePlay applicatie geeft je de mogelijkheid om overal en altijd snel muziek op je iPhone te zetten. Daarbij is het gebruik van iTunes trouwens niet nodig. Je hoeft alleen maar de app te downloaden en een webadres op te vragen. De muziek wordt vervolgens in een snel tempo naar de app geupload.

Muziek ordenen

Als je muziek naar de app upload, dan komt deze niet in de muziekbibliotheek. De muziek is namelijk via de app SimplePlay te benaderen. Dus als je geen gebruikmaakt van iTunes, maar wel snel muziek op je iPhone wilt hebben, dan is deze app prima geschikt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, zoals WiFi. Het handige van de app is, dat je heel eenvoudig afspeellijsten kunt maken. Daardoor kun je de muziek ook snel ordenen.

Afspeelweergave

Een leuk aspect van de app is, dat de afspeelweergave wel wat weg heeft van een mp3 speler. En dat aspect doet meteen vermoeden dat het gebruiksgemak van de applicatie groot is. Je kunt via het tabblad Upload een adres opvragen. Dat voer je vervolgens in op je browser. Bij een internetverbinding kun je de geuploade bestanden meteen op je iPhone zetten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De app SimplePlay is gratis beschikbaar voor je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.