Met Roamler en je iPhone geld verdienen

Redactie
5 juli 2011, 15:45
1 min leestijd
Met Roamler en je iPhone geld verdienen

Op veel onbetrouwbare sites zie je reclames over geld verdienen via internet, deze reclames zijn meestal net zo betrouwbaar als diezelfde site. Maar dit sprookje is al uit op de iPhone, met de Nederlandse applicatie Roamler kan je daadwerkelijk geld verdienen, al moet je daarvoor wel je deur uit.

Kleine opdrachten

Veel bedrijven willen graag weten hoe hun marketingstrategie aankomt bij de consument en hoe kunnen ze daar beter achter komen dan het aan de consument te vragen? De dienst Roamler verzamelt alle opdrachten van bedrijven en geeft die dan door aan een iPhone-gebruiker, de consument. Om punten te verdienen moet je kleine opdrachten uitvoeren, bijvoorbeeld een foto maken van chipzakjes in een rek of je mening geven over hoe je thuis producten gebruikt. Vervolgens wordt je antwoord nagekeken en als die wordt goedgekeurd verdien je punten, die geld waard zijn. Hoe meer opdrachten je goed uitvoert, hoe betrouwbaarder je overkomt. Je krijgt dan ‘XP’ punten en hoe meer je daarvan hebt, hoe leuker de opdrachten worden.

Uitnodiging

Momenteel is de dienst alleen op uitnodiging, de applicatie kan wel iedereen downloaden. Het heeft echter geen zin om de applicatie te downloaden als je geen uitnodiging hebt. Wil je een uitnodiging voor de applicatie, meld je dan aan op Roamler.com. Je krijgt dan een melding als er nieuwe uitnodigingen beschikbaar zijn.

Roamler

Roamler B.V.

Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Financiën
Spotlight: Internet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's