Met Rail Rotterdam de spoorverbindingen in je zak [binnenkort]

Redactie
29 januari 2010, 22:40
1 min leestijd
Met Rail Rotterdam de spoorverbindingen in je zak [binnenkort]

De applicaties Metro Amsterdam en Infomaps Amsterdam worden gretig gebruikt door menig iPhone bezitter. Dat is niet raar, want de applicaties zíjn ook erg handig, mits je vaak in Amsterdam bent of er woont. Het zou uiteraard mooi zijn als elke grote stad een applicatie krijgt, maar dit vereist veel werk. De ontwikkelaars van Metro/Infomaps Amsterdam brengen al meerdere steden in kaart; zijn bezig met de applicatie “Rail Rotterdam”.

Rail Rotterdam

De applicatie toont de spoorverbindingen in de regio Rotterdam, daaronder vallen de metro, Randstadrail en de NS. Waarschijnlijk krijgt Rail Rotterdam de zelfde interface als Infomaps Amsterdam, de icoontjes lijken in ieder geval zeer op elkaar.

Prijs en releasedatum

De applicatie gaat 1,59 EUR kosten, een redelijke prijs voor een goede applicatie. Rail Rotterdam is vooral handig voor mensen die veel in Rotterdam gebruik maken van de spoorverbindingen, je hoeft dan niet steeds een of ander foldertje te zoeken om de juiste halte te vinden.

Rail Rotterdam wordt eind Februari verwacht in de app store, maar de duur van het goedkeuringsproces van Apple verschilt nogal.

Lees verder na de advertentie.

Meer info: infomaps.nl

Spotlight: NS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's