Met Metro Washington altijd de weg vinden in Washington [+promocodes]

Redactie
28 maart 2010, 13:21
1 min leestijd
Met Metro Washington altijd de weg vinden in Washington [+promocodes]

Regelmatig schrijven we met veel lof over de handige applicaties van Infomaps. Dit bedrijf heeft diverse applicaties in de app store staan waarmee je beter van het openbaar vervoer kan reizen door de overzichtelijke kaarten.
Er waren al applicaties van Infomaps waarmee je eenvoudig door Amsterdam en Rotterdam kon navigeren, sinds kort is er een stad bij gekomen.

Washington

Deze drukke stad in Amerika wordt veel bezocht door toeristen en zelfs als bewoner kan je onmogelijk alle metrolijnen kennen. Een slimme zet van Infomaps om een applicatie te ontwikkelen waarmee je de metrolijnen in een oogopslag kan bekijken en je route nader kan bekijken. Omdat de metro in Washington relatief meer wordt gebruikt dan de steden in Nederland is het handig voor bijna iedereen die naar die stad gaat.

Wat betreft de concurrentie, er zijn al meerdere applicaties aanwezig voor de metro in Washington. Maar wanneer je een blik werpt op de screenshots springt Metro Washington er toch uit vanwege het mooie design en de gebruikersvriendelijkheid!
metro washington

Promocodes

Van de ontwikkelaar kregen wij 20 promocodes om weg te geven aan onze lezers. Dus ga je binnenkort naar Washington of ben je dat van plan? Sla dan nu alvast je slag en download de applicatie voor niks!

Lees verder na de advertentie.

7YFTMYNFKYT7

9MKMR64XNYLN

7PW477NH3FAM

APAKXP3JKP3A

6NTNL4XMN9PT

LXEY3YXRAML4

REMY3TMHNFLJ

4L4J3HJN4XLP

YLMMTTTAPFPH

P333MX434ETJ

ALM6J3KHTL9H

XPFKPP7TA37E

33THK4H7H4R4

RRRFHYJWYLHY

44XYF9WNHFEH

MMFTMPHXP3HA

6LN3R6LAYMNW

WRFF4HR3LMMH

6XJY9XYKX6XE

PHJ9WNPKTN3A


tip: volg @infomaps voor meer updates en promocodes

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's