Met Makeup Touch je virtueel opmaken
Redactie

Met de nieuwe applicatie Makeup Touch kan je jezelf opmaken op je iPhone. Het klinkt vaag, maar het werkt best goed. Je kiest of maakt een foto van jezelf waar je recht in de camera kijkt en je mond gesloten is. Vervolgens kan je beginnen met het opmaken van je eigen foto, je hebt een uitgebreide keuze aan producten.

Oogschaduw, foundation en lipgloss

De applicatie moet weten waar jouw mond, ogen en wenkbrauwen zich bevinden. Nadat je een foto hebt gekozen, moet je die gebieden nauwkeurig aangeven. Dit kost wel wat meer tijd, maar anders wordt het eindresultaat niks. Daarna kan je bijvoorbeeld op je mond tappen en dan lipgloss aanbrengen, je hebt keuze uit heel veel kleuren. Ook kan je aangeven hoe intens de kleur is en of er glitters in zitten. Er is ook oogschaduw en foundation aanwezig in de app, mascara ontbreekt echter. Een goede tip is om mascara aan te brengen voordat je de foto maakt die je gaat gebruiken.
De applicatie is gratis, maar als je het resultaat wil opslaan of wil e-mailen moet je via een in-app purchase de functie ‘Finalize’ kopen. Deze kost 0,79 EUR maar is niet per sé nodig. Als je alleen wil kijken welke kleuren bij je gezicht passen, dan voldoet een screenshot ook.

[app 454530221]

makeup touch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.