Met Gramory app op je iPhone meer uit Instagram halen

Redactie
21 februari 2012, 13:00
1 min leestijd
Met Gramory app op je iPhone meer uit Instagram halen

De Gramory app voor je iPhone geeft je de mogelijkheid om meer uit de Instagram foto-app te halen.  Met de Instagram app kun je foto’s maken,  delen en stylen. De meest recente foto´s worden vervolgens met de Gramory app supersnel geladen.

Lees verder na de advertentie.

Foto´s opslaan met de Gramory app

De Instagram app biedt zelf niet de mogelijkheid om foto´s van anderen op je iPhone op te slaan, maar met Gramory lukt dat wel. Na het selecteren van een foto krijg je onder meer het aantal likes en recente reacties te zien. Als je de foto vervolgens even ingedrukt houdt, dan komt er een pop-up tevoorschijn. Hier wordt de optie geboden om de foto te kopiëren en zie je ook een pijltje. Vervolgens worden de opties van de Grampry app getoond. Je kunt nu foto´s opslaan. Een dubbel tikje op de foto laat de afbeelding in een volledig scherm zien met een donkere achtergrond.

Snelheid is groot voordeel

De snelheid is één van de grote voordelen van de Gramory app. Links op je iPhone wordt een balk getoond met categorieën van populaire hashtags en foto´s. Bij het selecteren van een foto of hashtag zal er supersnel een overzicht met thumbnails van de foto´s worden geladen. Je kunt de resultaten verversen, maar ook meer foto´s laden.Foto´s kunnen geopend en gekopieerd worden met verschillende andere apps, zoals Evernote, Haltone, Camera+ en Dropbox.

De Gramory app is gratis beschikbaar en is een echte aanvulling voor de fanatieke gebruikers van Instagram.

Gramory

Alex Cohen

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Gramory
Gramory

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's