Met de Werkspot app voor de iPhone vind je voor elke klus een vakman
Redactie

De website Werkspot.nl is bij de meesten wel bekend. Op deze site worden klussen aangeboden, waar vakmensen hun diensten voor kunnen aanbieden. Nu is daar als aanvulling de Werkspot app voor de iPhone voor ontwikkeld. Met de mogelijkheid om simpel foto’s van de klus te maken.

 

Maak een foto van de klus

Een beeld zegt vaak meer dan woorden. Om die reden is er ook extra aandacht besteed aan de optie van het toevoegen van foto’s. Op een simpele manier kun je op  volautomatische wijze meerdere foto’s van de uit te voeren klus toevoegen. Dat is in elk geval al een grote vooruitgang in vergelijking met de mogelijkheden van de website van Werkspot.

 

Simpel een klus invoeren

Voor elke klus is er een aparte categorie beschikbaar, zodat vakmensen snel en eenvoudig je opdracht kunnen vinden en bekijken. Er is ruimte voor een omschrijving van de klus. Maar de aanvulling met een foto, biedt de klusser de mogelijkheid om een goede inschatting van de werkzaamheden te kunnen maken. Bij de klus kun je aangeven wie er voor het materiaal zal zorgen en wanneer je wilt, dat er gestart wordt met het werk.

 

Ook handig voor de klussers

De Werkspot app is niet alleen handig voor de opdrachtgevers. Ook de klussers kunnen op elk gewenst moment toegang krijgen tot het overzicht van opdrachten met foto’s. Er moet wel eerst een account aangemaakt worden, waarna je via de tab ´Account´ kunt inloggen.

Met de Werkspot app zullen opdrachtgevers en klussers elkaar nog beter kunnen vinden. Heb je ook een klus uit te voeren of ben je op zoek naar een klus? Download dan gratis de app Werkspot en maak er meteen gebruik van.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.