Met de Tonight app op je iPhone vind je overal een hotel
Redactie

De Tonight app voor je iPhone komt van Booking.com en daarmee kun je overal waar je bent een hotel zoeken. Erg handig dus als je vlucht vertraging heeft of als je net de laatste trein hebt gemist.

Boek een hotel voor vanavond

De Tonight app werkt niet met data. Deze applicatie is namelijk bedoeld om voor de avond zelf nog een hotel te reserveren. Waar jij je ook bevindt, met een druk op de knop vind je de dichtstbijzijnde hotels. Een kamer reserveer je met slechts twee stappen. En de handige routekaart wijst je ook de weg naar het hotel. En het inchecken is zo gebeurd met de bevestiging op je iPhone.

Bespaar met Flash Deals

Je kunt je zoekresultaten sorten en door de foto’s van het hotel swipen. Maar het leukste is, dat je vijftig procent of zelfs meer kunt besparen dankzij de Flash Deals. Dat is nog eens goedkoop overnachten. Er is een aanbod van meer dan tweehonderdduizend hotels beschikbaar. Jij kunt dus altijd, waar je ook bent, een comfortabel hotel in je omgeving vinden. Het aanbod van hotels bevindt zich namelijk verspreid over meer dan dertigduizend wereldwijde bestemmingen.

Zoek jij wel eens op het laatste moment een overnachtingsplek? Dan is de Tonight app zeker geschikt voor jou. Download de app gratis en profiteer van de beste deals.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.