Met de iPhone Left2Cook app eet je elke dag lekker
Redactie

Heb je geen tijd om boodschappen te doen, maar wil je wel lekker eten? Met de Left2Cook app op je iPhone hoef jij de deur niet uit. De applicatie tovert namelijk lekkere recepten tevoorschijn op basis van de ingrediënten, die je in huis hebt.

Wat heb je in huis?

Je hebt altijd wel wat in je koelkast liggen. Op basis van de beschikbare ingrediënten kun je heerlijke gerechten maken met de Left2Cook app. Je voert heel simpel een aantal ingrediënten in, waarna er diverse recepten worden getoond. Momenteel zijn er al vijfhonderd recepten beschikbaar, die in samenwerking met de kok Giuseppe Semprevivo tot stand zijn gekomen. De kok is afkomstig uit Sicilië en daarom is er een ruim aanbod van mediterrane gerechten. Handig, want juist deze gerechten kun je vaak met een beperkt aantal ingrediënten al bereiden.

Inspiratie voor gerechten

Je kunt alle ingrediënten invoeren om je laten te verrassen, maar de app Left2Cook is ook geschikt als het je even aan inspiratie ontbreekt. Je kunt bijvoorbeeld de categorie pasta aanvinken, waarna originele Italiaanse pastagerechten voorgeschoteld worden. Met deze app op je iPhone tover je de lekkerste gerechten op tafel zonder dat je daarvoor eerst boodschappen hoeft te doen.

Het kost je eenmalig 0,79 euro om van app Left2Cook op je iPhone gebruik te maken.

Left2Cook

Pronto Savings

€ 4,49 via App Store
Left2Cook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.