Met de applicatie KLM houses je verzameling bijhouden

Redactie
30 mei 2010, 17:54
1 min leestijd
Met de applicatie KLM houses je verzameling bijhouden

Iedereen die met KLM Business Class heeft gereisd is er mee in aanraking gekomen, de gratis delftsblauwe huisjes die KLM voor het landen uitdeelt in Business Class. Ze zijn grotendeels gelijk aan bestaande grachtenpanden en andere mooie huizen en zijn gevuld met een drank. Je krijgt er een speciale tas mee om de vloeistof in te vervoeren.

KLM houses

Nadat je meerdere huisjes in je collectie hebt is het een stressvol moment wanneer je een huisje mag uitkiezen.” Had ik die al? Of deze?” Terwijl de stewardess staat te popelen om naar de passagier achter je te gaan.
Gelukkig zijn de huisjes ook genummerd, maar dan nog lijken ze allemaal op elkaar.

Gelukkig biedt de applicatie KLM houses in samenwerking met je iPhone een oplossing. Deze applicatie welke ontwikkeld is door de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) helpt je bij het verzamelen van je collectie. Wanneer je een huisje hebt ontvangen kan je het invullen, degene die er nog niet in staan kan je ook invoeren. Daarna hoef je tijdens het uitkiezen niet meer in de stress te schieten, je pakt gewoon je iPhone en kijkt welke je nog mist.

Lees verder na de advertentie.

Achtergrondinfo

De applicatie biedt ook meer. Zoals het adres, de naam en achtergrondinformatie over een huisje. Zo wordt het stukje porselein dat staat te verstoffen opeens iets heel anders!

Voor de applicatie heb je geen internet nodig, althans niet om je huisjes te bekijken. Helemaal vliegtuig proof dus (vergeet je iPhone wel niet op vliegtuig modus te zetten)!

KLM Houses

KLM Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu