Met de app Readmore overzicht over je boeken

16 april 2010, 16:50
1 min leestijd
Met de app Readmore overzicht over je boeken

Sinds begin April is er een interessante applicatie voor boekenliefhebbers in de app store te verkrijgen. Met de applicatie Readmore kan je eenvoudig en overzichtelijk bijhouden welke boeken je aan het lezen bent en natuurlijk welke je al uit hebt gelezen.

Wanneer je een boek leest

Wanneer je de applicatie Readmore opstart zie je allereerst je “reading stack”. Hier zie je een stapel boeken met de zijkant naar je toe gericht, zo kan je snel zien welke boeken je aan het lezen bent. Wanneer je een boek gaat lezen en deze wilt bijhouden in de applicatie moet je op het boek klikken en wanneer je begint met lezen op de start knop drukken. Er wordt dan voor je bijgehouden hoe lang je leest, wanneer je klaar bent beëindig je de sessie door een simpele druk op de knop en voer je in tot welke pagina je bent gekomen.
De applicatie rekent vervolgens uit hoe lang je gemiddeld doet over een pagina en geeft een indicatie hoe lang het nog gaat duren totdat je het boek uit hebt. Ook zie je een kan je een lijst zien van de keren dat je het boek hebt gelezen.

Overzicht gelezen boeken

Lees verder na de advertentie.

In het beginscherm heb je ook de mogelijkheid om naar je archief te gaan. Hier zie je alle boeken staan die je hebt gelezen, gesorteerd op tijd. Erg leuk om te zien en dat schept ook orde in je eigen tijdsbesef.

Kortom: een echte must voor iemand die meer boeken leest dan 1 per maand!

ReadMore iPhone/iPod Touch App (out of date)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu