MessageMe: gratis chatten op je iPhone met video’s en foto’s
Redactie

De nieuwe MessageMe app is ideaal om weer eens op een andere manier via de iPhone te chatten. Je kunt namelijk muziek en Youtube video’s meteen in je bericht verzenden, maar ook foto’s delen en bewerken.

Gratis chatten

app-messagemeDe basis van de app MessageMe is gelegen in het chatten en dat kan wereldwijd gratis met je vrienden of familie. De applicatie stelt je verder in de gelegenheid om van vele opties gebruik te maken. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om je foto’s van Instagram of Facebook te delen, maar je kunt natuurlijk ook met de camera een actuele foto maken en deze in het bericht verzenden. Hetzelfde geldt voor het delen van je eigen videofilmpjes. In de app zijn de bekende sociale netwerken geïntegreerd, zodat je eenvoudig personen kunt vinden om daarmee te chatten. Er is een aparte groep chat functie, zodat je met meerdere vrienden tegelijk kunt chatten.

Leuke functies

De MessageMe app biedt leuke functies, zoals de mogelijkheid om zelf een tekening te maken en te verzenden. Ook kun je van de walkietalkie functie gebruikmaken en is het heel simpel om je familie en vrienden te laten weten waar je bent door de locatie te delen.

De nieuwe sociale netwerk app MessageMe kun je gratis downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.