Merchant staat vanaf vandaag in de App Store

Redactie
29 maart 2010, 20:52
1 min leestijd
Merchant staat vanaf vandaag in de App Store

Het nu al veel besproken spel Merchant staat vanaf vandaag in de App Store. Vanaf nu kan dus iedere iPhone-gebruiker gratis deelnemen aan het online spel. Merchant is een spel dat je misschien doet denken aan het bordspel Kolonisten van Catan en de online game Travian. Het grote verschil tussen deze spellen en Merchant is dat bij de laatstgenoemde game je echte locatie een erg belangrijke rol speelt.

Heel Nederland is het spelveld van Merchant. Je locatie wordt bepaald via gps, en op basis van deze gegevens worden er negen speelveldjes om je heen gelegd. Deze speelveldjes kunnen erg verschillen, want elk speelveld zou een andere grondstof kunnen produceren. Het is dus belangrijk dat je even goed kijkt naar de plaats van je dorpen, want dit is erg belangrijk.

Preview

Als je meer wilt weten over het spel voordat je hem uit de App Store gaat downloaden kan je onze preview raadplegen. Deze preview hebben we afgelopen week geschreven nadat we een test-versie van de ontwikkelaar ontvingen. In deze preview kan je een aantal handige tips lezen om meteen goed van start te gaan met het spel.

Merchant

Oberon Interactive

Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's