Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Memory Invaders gelanceerd voor de iPhone

Redactie
23 december 2012, 8:29
1 min leestijd
Memory Invaders gelanceerd voor de iPhone

Memory Invaders is een leuk nieuw spel voor op je iPhone en bestaat uit een combinatie van spelelementen uit het klassieke memory spel en Space Invaders. Maak gratis kennis met het spel of download de betaalde versie.

Lees verder na de advertentie.

Memory Invaders

In het spel van Memory Invaders wordt de aarde door buitenaardse wezens aangevallen en is het aan jou de taak om een catastrofe af te wenden. Dat kan alleen door je reflexen en geest optimaal te gebruiken. Je gaat op reis door de tijd en ruimte in verschillende levels, waarbij je reactievermogen en je geheugen aan een zware test worden onderworpen. Doe wat je moet doen en vernietig de vijandelijke moederschepen om extra punten te winnen. Extra tijd kun je winnen door power-ups te gebruiken, maar let dan wel goed op de tijdbom waarmee de complete mensheid op aarde in één keer aan zijn einde kan komen.

Speleigenschappen

De game Memory Invaders beschikt over 48 levels en kent zes eindbazen. Met de Aventure modus is het mogelijk je high-score te verbeteren en je kunt alle levels klaren met de Atomic modus. Het is een leuk spel, waarin je verschillende vaardigheden moet toepassen om naar een hoger level te komen.

Je kunt de game Memory Invaders in een gratis of betaalde versie downloaden op je iPhone, die tijdelijk in de aanbieding is voor de helft van de prijs.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu