Memory Invaders de hele week gratis beschikbaar voor de iPhone

Het populaire spel Memory Invaders is net een paar maanden uit en al een groot succes. Normaal gesproken betaal je 1,79 euro om de game op je iPhone te installeren, maar deze week kun je Memory Invaders gratis installeren.

Vingervlugge hersenkraker

game-memory-invaders-iphoneBij het spel Memory Invaders heb je een goed geheugen en een snelle reflex nodig om goed te kunnen spelen. Het klassieke memoryspel wordt namelijk op een leuke wijze gecombineerd met de gameplay van Space Invaders. In de game speelt de knotsgekke wetenschapper een belangrijke rol, want deze heeft een methode ontwikkeld om de invasie een halt toe te roepen. Jij gaat op reis door de ruimte om op verschillende science-fiction levels te spelen, waarbij je geheugen en je reactievermogen tot het ultieme getest worden.

Train je brein en reflexen

Jij moet de knotsgekke wetenschapper ondersteunen in zijn strijd tegen de invasie en moet belangrijke taken voltooien. Vernietig de vijandelijke moederschepen in de ruimte, zodat je extra punten toegekend krijgt, maar kijk ook goed uit, want de tijdbom heeft de kracht om de volledige mensheid in één keer van de wereld te doen verdwijnen. Red de wereld en vernietig de buitenaardse wezens, waarbij je ondertussen aan geheugentraining doet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Je hebt een week de tijd om de game Memory Invaders gratis op je iPhone te installeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.