Meer hotelinformatie op de iPhone met app van Booking.com
Redactie

Met de iPhone op zak is het simpel om onderweg een hotel te zoeken via de app van Booking.Com. De app heeft een update gekregen, waardoor er nog meer informatie over de hotels te vinden is.

Informatie over hotels

Als je onderweg bent en niet vooraf een hotel hebt geboekt, dan biedt de app van Booking.com zeker uitkomst. Je kunt de app namelijk gebruiken om hotels in de omgeving te vinden. En om meteen een kamer in het hotel reserveren. Maar niet voordat je de extra informatie over de hotelkamer hebt bekeken. Je kunt zien hoe groot de ruimte is en ook of er bijvoorbeeld een kingsize bed staat.

Handig overzicht van reserveringen

Met de update heeft de app extra functionaliteiten gekregen, zoals een compleet overzicht van je reserveringen. Maar ook is de plattegrond met daarop het aanbod van hotels verbeterd.

Concurrentie

Booking.com is niet het enige bedrijf, dat zich toelegt op het aanbod van hotels met de mogelijkheid meteen te reserveren. Hotels.com heeft namelijk een soortgelijke app. Deze heeft in februari nog een update gekregen en biedt de mogelijkheid om aanbiedingen te zoeken en om reserveringen ongedaan te maken.

 

De app van Booking.com kun je gratis downloaden op je iPhone net als die van Hotels.com.

 

Booking.com Reisdeals

Booking.com

9,0 (787 reviews)
Gratis via App Store
Booking.com Reisdeals
Booking.com Reisdeals
Booking.com Reisdeals
Booking.com Reisdeals
Booking.com Reisdeals

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.