McFinder, nog sneller fastfood
Redactie

Stel je loopt over straat en je hebt trek in een snelle vette hap. Het eerste waar ik dan aan denk is een BigMac, maar waar is de dichtstbijzijnde McDonald’s? Je zou dit natuurlijk kunnen invullen in google maps op de iPhone, maar het kan ook makkelijker.

<br />McFinder zoekt via gps de 5 dichtstbijzijnde McDonald’s vestigingen. Als je een restaurant geselecteerd hebt, kan je de route vanaf je huidige locatie plannen naar die vestiging. De route opent zich dan via google maps.

Soortgelijke applicaties van deze ontwikkelaar zijn BKfinder, Find-a-KFC en SUBFinder. Deze applicaties werken het zelfde, maar vinden de restaurants van BurgerKing, KFC of Subway.  Al deze applicaties kosten 79 cent per stuk.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joppe

  Jammer dat deze apps niet gratis verkrijgbaar zijn. Het zijn immers commericiele apps die omzetverhogend zijn voor de fastfood ketens… MacDonalds en collega’s, wordt eens wakker en lanceer een eigen gratis app!

 • Jan

  Ja inderdaad, zo moeilijk zal het toch niet zijn … Database koppelen aan gps resultaten en klaar is kees. Massa productie voor deze ontwikkelaar. Je kan dot op alles toepassen… alle winkels… Find-A-BakkerBart 😛

 • Robert

  De McFinder werkt ook op de iPhone zonder GPS, op basis van celinfo wordt de positie bepaald

 • stefjnl

  uhmm.. ik krijg McD’s 6.609 km afstand, op Broadway en Times Square?

 • leonk

  word schijnbaar aan een fix gewerkt voor gps probleem
  krijg inderdaad ook alleen maar macs 6000 km en verder