McDonald’s iPhone-app krijgt handige voordeelbonnen
Wouter Nijsen

De officiële iPhone-app van McDonald’s Nederland heeft een update gekregen die de app voorziet van handige en aantrekkelijke voordeelbonnen. De voordeelbonnen geven de gebruiker de mogelijkheid om met korting bij McDonald’s te eten.

Om een bon te activeren, veeg je met je vinger naar rechts: dezelfde actie om je iPhone te ontgrendelen. De app biedt op dit moment drie voordeelbonnen aan die je korting geven op respectievelijk een medium voordeelmenu, twee medium voordeelmenu’s of twee McKroket-burgers.  Zo zijn de burgers drie euro in totaal en betaal je voor twee medium voordeelmenu’s in plaats van 11,90 maar 7,50 euro.

De voordeelbonnen zijn daarbij niet geldig in combinatie met andere acties van McDonald’s en kunnen na activatie maar één keer worden gebruikt. Als je een bon hebt geactiveerd, kan deze maar voor 10 minuten worden gebruikt. Daarom adviseert McDonald’s dat gebruikers van de app de voordeelbon pas activeren als ze aan de beurt zijn om te bestellen.

McDonald’s: nog geen iPhone 5-ondersteuning

De update brengt verder geen nieuwe features of iPhone 5-ondersteuning. Door het missen van laatstgenoemde wordt het volledige scherm bij Apple’s laatste smartphone helaas nog niet benut.

Met de app kun je ook een McDonald’s in de buurt vinden, de producten inclusief voedingsinformatie bekijken, een persoonlijke bestellijst samenstellen, de laatste acties bekijken en nieuws over McDonald’s lezen.

[app 459423618][appimg 459423618]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.