MAXS maximumsnelheid: iOS-app vertelt hoe hard mag je rijden
Wouter Nijsen

Sinds gisteren is de MAXS maximumsnelheid-app te downloaden, een verkeersapplicatie van Nederlandse makelij. Met de MAXS-app heb je altijd inzicht in je huidige snelheid en weet je hoe hard je mag rijden.

Altijd inzicht in de maximumsnelheid

MAXS maximumsnelheidDe MAXS maximumsnelheid-app vergroot de verkeersveiligheid door te allen tijden de huidige snelheid en de maximale toegestane snelheid te tonen. Mocht de app je erop betrappen dat je te hard rijdt, dan waarschuwt hij je. Ook toont hij op hetzelfde moment de hoogte van de boete, zodat je weet hoeveel je moet betalen als je geen snelheid afneemt.

Door gelijktijdig ook de hoogte van de eventuele boete te tonen, hoopt de ontwikkelaar bestuurders ervan te weerhouden dat zij te snel rijden. De app werkt overigens met zowel lokale als provinciale- en snelwegen.

De interface is erg overzichtelijk: er worden twee grote cirkels getoond waarvan de bovenste je huidige snelheid is. In de andere cirkel zie je de toegestane maximale snelheid, waarin ook rekening wordt gehouden met tijdgebonden snelheden.

MAXS maximumsnelheid downloaden

De ontwikkelaar achter de MAXS maximumsnelheid-app belooft prima ondersteuning te bieden. Wanneer mensen merken dat de MAXS-app een foutje maakt, dan kunnen zij dit direct doorgeven. De ontwikkelaar neemt deze opmerkingen en support mee om de app verder te verbeteren, om zo een complete en foutloze ervaring te kunnen bieden.

Wat ook zeker het vermelden waard is, is het feit dat de app gebruiktmaakt van je gps-signaal. Dit betekent dat de batterij van je toestel iets sneller leegraakt wanneer je de app gebruikt. De MAXS maximumsnelheid-app is gratis in de App Store te downloaden en vereist 23,1MB aan opslagruimte en minimaal iOS 6.1.

MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER

Innovactory International B.V.

7 (8 reviews)
Gratis via App Store

MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER
MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER
MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER
MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER
MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.