Test je voetbalkennis met de Matchwinner-app

Wouter Nijsen
6 april 2016, 12:33
2 min leestijd
Test je voetbalkennis met de Matchwinner-app
Matchwinner RTL 7

Matchwinner RTL 7

Gratis

Reviewscore

7,5

Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe tv-programma Matchwinner te zien op RTL 7. Met de nieuwe iOS-app kun je alvast meespelen door quizvragen te beantwoorden.

Lees verder na de advertentie.

Speel mee met Matchwinner

Wilfred Genee presenteert de nieuwe voetbalquiz Matchwinner, een programma waar de deelnemer geld kan verdienen voor een amateurvoetbalclub. Hiervoor moet hij of zij antwoord geven op lastige en uiteenlopende voetbalvragen. Vanaf vandaag staat de Matchwinner-app in de App Store, waarmee je ook je eigen voetbalkennis op de proef kan stellen.

Wanneer je je hebt aangemeld, dien je een favoriete Eredivisie- en amateurclub te kiezen. Hierna start het spel, waarbij je elf vragen krijgt voorgeschoteld over de door jouw gekozen club. Het thema van de vragen verandert iedere dag, maar je moet altijd zorgen dat je ze binnen de tijd beantwoordt. Dat is lastig, zeker omdat je maar tien seconden hebt en de vragen behoorlijk pittig zijn.

Aan het eind van elke quiz zie je hoeveel vragen je goed hebt beantwoordt. Je kunt proberen om de quiz beter te maken, maar hebt ook de optie om voor een ander thema te gaan. Momenteel vind je quizzen over bijvoorbeeld Johan Cruijf, Clarence Seedorf en Feyenoord-verdedigers in de app.

Matchwinner houdt de behaalde scores bij, zodat je kunt zien hoeveel punten je hebt gescoord en hoe goed je bent in bepaalde categorieën. Met de scores ga je ook de algemene, wekelijkse en dagelijkse ranglijsten op, waarbij je ziet hoe goed je het in verhouding tot andere spelers hebt gedaan. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk voetbalbadges te verdienen, wat je doet door alle quizzen over de verschillende voetbalclubs en andere thema’s te doorlopen.

Matchwinner downloaden

De Matchwinner-app is via onderstaande link gratis te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 8,8MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger.

Matchwinner RTL 7

RTL Nederland B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu