Marvel Pinball deze week gratis voor flipper- en Marvelliefhebbers

Rutger Otto
17 januari 2015, 16:44
2 min leestijd
Marvel Pinball deze week gratis voor flipper- en Marvelliefhebbers

Het is niet de eerste keer dat Marvel Pinball als Apples gratis App van de Week verscheen, maar mocht je hem de vorige keer gemist hebben, dan is dit een nieuwe kans om één van de beste flipperspellen voor iOS te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Flipperen met Marvel-helden

Superhelden zijn nog steeds hot. Flipperkasten misschien wat minder, maar als je de twee met elkaar combineert krijg je alsnog een geweldige game in de vorm van Marvel Pinball. De app kost normaal gesproken 99 cent maar is nu gratis, je krijgt er dan één flipperkast gratis bij.

Deze gratis flipperkast draait volledig om The Avengers. Het grappige hierbij is dat je de keuze hebt uit verschillende kleuren ballen om mee te spelen, die allemaal andere ‘krachten’ hebben. Zo kun je met de Captain America-ball meer combo’s maken en stoot Hulk zich naar hogere scores. Via het menu van de flipperkast vind je uitleg, voor als je even niet weet welke targets je met welke bal moet raken en waar de punten mee te verdienen zijn.

Overigens leer je dat ook spelenderwijs wel, want je teamgenoten roepen regelmatig iets als ‘richt op de knipperende lichten’. Doe je dat op de juiste manier, dan bouw je scores op en kun je uiteindelijk de slechterik Loki verslaan. Ondertussen komt de tafel echt tot leven omdat The Avengers met animaties tegen de badguy vechten.

Marvel Pinball downloaden

Naast de Avengers-flipperkast, zijn er nog 18 andere kasten in de app te vinden, die allemaal een ander Marvel-thema. Zo zijn er kasten van Spider-Man of Guardians of the Galaxy. Deze kosten 99 cent per stuk. Van elke tafel is een trailer beschikbaar, zodat je eerst kunt kijken of het je leuk lijkt. De app is beschikbaar voor iOS 5 of nieuwer. Voor installatie is 29,2MB aan vrije opslagruimte nodig.

Marvel Pinball

ZEN Studios

€ 0,49 via App Store

Marvel Pinball
Marvel Pinball
Marvel Pinball
Marvel Pinball
Marvel Pinball
Marvel Pinball
Marvel Pinball
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu