Marvel beeldromans beschikbaar voor de iPhone via iBookstore

Redactie
1 maart 2012, 8:54
1 min leestijd
Marvel beeldromans beschikbaar voor de iPhone via iBookstore

Eerder konden de bezitters van een iPhone alleen in de iOS-app van Marvel terecht voor strips. Maar de beeldromans van Marvel worden nu ook via de iBookstore ter beschikking gesteld voor de gebruikers van een iPhone.

 

 

Lees verder na de advertentie.

Meer dan 80 graphic novels

Op dit moment heeft Marvel als uitgever van strips meer dan tachtig beeldromans in de verkoop in de iBookstore. Nu is het dus mogelijk voor de gebruikers van een iPhone om de strips in de iBookstore aan te schaffen. Daarmee groeit de verwachting dat meer gebruikers van de iPhone de beeldromans van Marvel kopen.

Serieus stripverhaal

De graphic novels van Marvel onderscheiden zich van de doorsnee stripverhalen. Het verhaal wordt niet alleen grootser verteld, maar heeft ook een meer serieuze ondertoon.

Gratis hoofdstuk

De iBooks app is gratis te downloaden en ook kan er gratis een hoofdstuk van New Avengers Vol. 1  worden verkregen. Voor de volledige boeken moet je wel geld neertellen. Civil War kost bijvoorbeeld 6,49 euro net als het digitale boek Ultimate Spider-Man.

Er waren al eerder strips beschikbaar in de iBookstore, maar de Marvel graphic novels zijn vanaf gisteren verkrijgbaar in de boekwinkel van Apple. De verwachting is dat er meer strips en beeldromans zullen volgen. Er is namelijk meteen een aparte categorie van Stripboeken en Beeldromans aangemaakt in iBooks.

Apple Books

Apple

Gratis via App Store
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books
Apple Books

 

Categorie: Boeken
Spotlight: iBooks

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's