MarcoPolo Ocean is Apples gratis App van de Week
Wouter Nijsen
MarcoPolo Ocean

MarcoPolo Ocean

Gratis

Onze score

7,5

Apple heeft MarcoPolo Ocean gekozen als de gratis App van de Week. In de leerzame, maar ook vermakelijke game ontdekken kinderen de oceaan.

Kinderen leren de oceaan ontdekken

MarcoPolo Ocean is een app gericht op kinderen waarin zij alles leren over de oceaan: van de dieren die erin leven tot de planten die er groeien. Het is een soort digitale zandbak waarin kinderen rustig spelen met objecten en zo van alles kunnen ontdekken. De app toont een interactieve oceaan waarin op bijna alles kan worden getikt. Centraal staat de groene knop bovenin, waarmee puzzels worden gestart. Elke puzzel wordt ingeleid met een stukje informatie, waarbij het wel jammer is dat de app alleen in het Engels werkt. Nederlandse kinderen zullen de gesproken teksten dus niet goed meekrijgen.

Geinig is dat jonge gebruikers ook bepaalde objecten of dieren aan de oceaan kunnen toevoegen. Zo plaatsen ze gemakkelijk een vis in het water en gebruiken ze vissenvoer om de dieren van voedsel te voorzien. In totaal zitten meer dan 30 soorten vissen in de app verwerkt, die allemaal verplaatst kunnen worden. Verder zit er geen tijdsdruk in MarcoPolo Ocean; kinderen kunnen rustig de spelwereld leren kennen en spelen met puzzels.

MarcoPolo Ocean downloaden

MarcoPolo Ocean is tot volgende week donderdag gratis te downloaden, waarna de app weer 2,99 euro kost. De applicatie weegt 757MB en werkt op alle apparaten met iOS 7 of nieuwer.

MarcoPolo Ocean

MarcoPolo Learning, Inc.

6 (2 reviews)
Gratis via App Store

MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean
MarcoPolo Ocean

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.