Mailbox iOS-app krijgt ondersteuning voor iPhone 6 en veegbewegingen
Wouter Nijsen

De populaire mail-app Mailbox iOS-app heeft een update gekregen. De app ondersteunt nu de schermen van de iPhone 6 en 6 Plus en laat je veegbewegingen personaliseren.

Veegbewegingen personaliseren

mailbox ios-appDe Mailbox-update is sinds gisteren beschikbaar in de App Store. Door de nieuwe update worden de hogere resolutie van de displays van de nieuwste iPhones volledig ondersteunt. Hierdoor ziet de app er niet meer uitgerekt en kartelig uit, wat vooral op de iPhone 6 Plus het geval was. De schermresolutie van de phablet (1080p) wordt optimaal benut.

Ook zijn de kenmerkende veegbewegingen van Mailbox nu volledig te personaliseren. Dit betekent dat wanneer je naar de instellingen van de app gaat, je alle veegbewegingen aan acties kan koppelen. Voorheen werd dit standaard ingesteld door de ontwikkelaars. De update verhelpt tot slot enkele bugs met betrekking tot push-notificaties en het inladen van e-mails.

Meer over Mailbox

De Mailbox iOS-app is een erg populair alternatief voor de standaard mail-app van iOS. Het unieke aan Mailbox is het feit dat je e-mails als todo’s worden weergegeven, waardoor je je inbox een stuk sneller kan opruimen. Verder is de app speciaal voor mobiele apparaten gemaakt en is de interface overzichtelijk en intuïtief.

De app is gratis in de App Store te downloaden. Voor de installatie is 24,7MB aan opslagruimte en minimaal iOS 8 vereist.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.