De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Puzzel met magneten in het fraaie Magnetized

Wouter Nijsen
22 mei 2015, 15:33
2 min leestijd
Puzzel met magneten in het fraaie Magnetized
Magnetized

Magnetized

€ 1,09

Reviewscore

7,5

Magnetized oogt op het eerste gezicht als een simpel spelletje, maar is complexer dan je denkt. Daarom is de game verkozen tot de gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Neonkleuren en magneten in Magnetized

Ben je op zoek naar een nieuwe en toffe puzzelgame voor je iPhone of iPad, dan moet je Magnetized zeker eens proberen. Het spelletje biedt hapklare puzzels, die opvallend leuk om te spelen en ook behoorlijk pittig zijn.

Magnetized draait, zoals de naam van het spelletje al doet vermoeden, om magneten. In de game bestuur je een een zwart blokje dat het einde van het levels moet halen. Het blokje beweegt vanzelf, maar mag de randen van de spelwereld niet raken, anders is het gelijk game over. Om ‘m ook langs ‘bochten’ te krijgen, dien je gebruik te maken van verschillende magneten. Hiermee geeft je het blokje een slinger, zodat ‘ie (hopelijk) op de juiste manier het pad doorloopt.

Het wordt echter een stuk lastiger wanneer je meerdere magneten moet gebruiken om een level te voltooien. Alleen de dichtstbijzijnde magneet wordt ingeschakeld, waardoor je (vooral in latere levels) goed moet nadenken. Spelwerelden ogen soms wat gecompliceerd, maar zijn niet oneerlijk moeilijk omdat de oplossing vaak vrij logisch is.

Vooral tof aan Magnetized is de grafische stijl. Levels bestaan voornamelijk uit vierkante omgevingen, maar vallen op door het gebruiken van felle neonkleuren, wat er fraai uitziet. Ook tof is de soundtrack, die doet denken aan spelletjes van vroeger.

Magnetized

Ook qua content zit het met Magnetized wel goed. Er zijn in totaal 80 levels om te spelen, verdeeld over vier verschillende blokken. Die speel je vrij door genoeg sterren te behalen. Zoals een goede puzzelgame betaamt wordt dat steeds lastiger.

Magnetized voor iOS downloaden

Magnetized is tot volgende week donderdag gratis te downloaden uit de App Store. Voor de installatie van de game heb je minimaal iOS 6 en 64,7MB aan vrije opslagruimte nodig.

Magnetized

Rocky Hong

€ 1,09 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Magnetized
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu