Zet tientallen tijdschriften op je iPhone met de offline-functie van Maggy

Lars Paijmans
4 juli 2016, 13:49
2 min leestijd
Zet tientallen tijdschriften op je iPhone met de offline-functie van Maggy

Net op tijd voor de zomervakantie voegt de Nederlandse tijdschrift-app Maggy de optie toe om verhalen offline te bewaren. Ook gaat de ‘all you can read’-app nieuwe tijdschriften aan je voorstellen.

Lees verder na de advertentie.

Maggy werkt nu ook offline

De Nederlandse app Maggy verscheen begin dit jaar en heeft vandaag de grootste update tot nu toe te pakken. Met de app kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt tijdschriften lezen op je iPhone. Ideaal voor mensen die maandelijks graag door tientallen verschillende soorten tijdschriften bladeren, die verschillen van de Quote tot de Cosmopolitan en Vrij Nederland tot de Elle.

Nu het vakantieseizoen officieel begonnen is, neem je natuurlijk graag wat leesvoer met je mee over de grens. De optie om tijdschriften in Maggy voortaan offline op te slaan komt dan ook als geroepen. Voordat je vertrekt zet je de nieuwste nummers van je favoriete bladen offline op je iPhone, zodat je ze op ieder moment digitaal kunt doorbladeren, zonder dat je hier een internetverbinding voor nodig hebt. Naast het offline opslaan van losse artikelen, kun je op deze manier ook volledige bladen bewaren.

Daarnaast gaat Maggy ook zijn best doen om jou aan nieuwe tijdschriften voor te stellen. Op basis van de bladen die je in het verleden bekeken hebt, geeft Maggy suggesties. Deze aanbevelingen kun je dagelijks in je mailbox laten verschijnen.

Precies op tijd voor de vakantie

Als dit de eerste keer is dat je Maggy downloadt, kun je de dienst vrijblijvend zeven dagen uitproberen. Als deze proefperiode je bevalt, kun je voor 5,99 euro per maand een abonnement afsluiten om onbeperkt 49 bladen te lezen. Het leuke hiervan is dat je ook toegang hebt tot oudere uitgaves van de tijdschriften die in de catalogus van de app staan.

Door de offline functie van Maggy te combineren met de populaire Vakantiebieb-app, heb je hierdoor meer dan genoeg digitaal leesvoor om lokaal op te slaan en met je mee te nemen op vakantie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu