Maak van je iPhone 3G een iPhone 3G S

Redactie
21 juni 2009, 10:38
1 min leestijd
Maak van je iPhone 3G een iPhone 3G S

Video opnemen en voice control, twee leuke snufjes die exclusief te gebruiken zijn op de nieuwe iPhone 3G S. iPhone 3G gebruikers zouden allemaal wel gebruik willen maken van de nieuwe functies op de 3G S, en dit kan voor een groot gedeelte door gebruik te maken van apps uit de App Store en Cydia.

Spraak besturing op oude iPhone’s

Met het programma Vlingo – gratis beschikbaar in de App Store – kun je de iPhone met spraak besturen. Je kunt de applicatie vragen om mensen te bellen, te zoeken in zoekmachines, te zoeken in kaarten, en je status te updaten in sociale netwerken zoals Twitter en Facebook.

Download Vlingo gratis in de App Store

Lees verder na de advertentie.

Meer info: TUAW

Video’s met geluid opnemen op oude iPhone’s

Het is ook mogelijk om met oude iPhone’s video’s op te nemen. Dit kan met de applicatie Cycorder, een gratis applicatie in Cydia. Je moet je iPhone dus wel jailbreaken als je gebruik wilt maken van deze functie. Cycorder neemt hoge kwaliteit video en geluid op, en slaat ze op op je iPhone. Vervolgens kun je de video’s via SSH met je computer synchroniseren.

De maker van Cycorder – Saurik – heeft een video online gezet die genomen is met Cycorder. De kwaliteit is zeer hoog voor een mobiele telefoon. Bekijk de video ook!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's