Maak samen met je vrienden hilarische tekeningen op je iPhone
Redactie

Met de app Head Body & Legs op je iPhone maak je samen met je vrienden een hilarische tekening van een persoon. Daarvoor maak je gebruik van het aanbod van plaatjes van hoofd, armen en benen of gebruik je een foto als basis.

Hoofd, armen en benen

app-head-body-legs-iphoneHet leuk van de applicatie is dat je samen met anderen een tekening maakt, maar pas op het laatst het resultaat kunt zien. Jij begint bijvoorbeeld door een hoofd te kiezen, waarna iemand anders zorgt dat er een romp aan toegevoegd wordt en de volgende weer benen kan aanbrengen. Zo ontwikkelt de persoon zich steeds verder en als deze over alle ledematen beschikt wordt het resultaat pas zichtbaar. Dat is natuurlijk altijd een hilarisch resultaat, want het eindproduct ziet er nogal bijzonder uit.

Foto’s, plaatjes of zelf tekenen

De app Head Body & Legs biedt een grote keuze aan bestaande plaatjes van hoofden, benen en andere ledematen. Het is natuurlijk ook leuk om van een bestaande foto het hoofd van een van je vrienden als basis te gebruiken. Verder kun je zelf aan de slag gaan en een hoofd of romp tekenen. Bij de plaatjes, die in de app beschikbaar zijn, kun je ook snorren, valse tanden en andere voorwerpen vinden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.